Presse

Bendt Aaen: En professionel show-man, der betræder de skrå brædder stort set hver eneste fredag og lørdag. På trods af de mange livejobs udviser Bendt Aaen stor lyst til at spille musik, og udstråler masser af livsglæde på scenen, både som hans ”one man show”, duo og trio. Dette kan også siges på denne måde: Nogle Dansemusikere/bands spiller musik for at tjene til hus, volvo og vovse, det er IKKE tilfældet med Bendt! Han elsker at spille de kendte hits fra 60’erne til i dag.

Bendt Aaen er en af landets mest eftertragtede festmusikere; dels pga. hans fantastiske dinérmusik, men absolut også på grund af hans enormt gode ”fest - igangsætter” dansemusik med masser af power og ”syng med rock og pop- hits”.

Bendt Aaen har gennem årene bl.a. spillet med Kandis og turneret hele Danmark rundt både som solo-musiker, duo, trio, kvartet og med kendte bands. Et par udenlandske turneer er det også blevet til igennem de mange år i limousinen på landevejen. Nu helliger han sig sin helt egen stil med sikre pop og rock-hits.

SOLO: Bendt spiller en fantastisk koncert helt alene, masser af ”band-power” og professionel lyd.

DUO: Bendts valg af musikere er MEGET velovervejet. Her er der ingen slinger i valsen.

TRIO: 3 professionelle, individuelle musikere tager gæsterne med på en musikalsk oplevelse med masser af spilleglæde.

Download pressefoto

Højreklik på link og vælg "gem destination som"